Om larmet går

TRIGGO Home gör det möjligt att koppla larmet till grannar, grannsamverkans grupper och larmcentral på ett enkelt sätt.

När ett larm går ringer vår digitala larmcentralen upp dig och frågar följande:
1. är det ett falskt larm.
2. vill du ha mer tid för undersöka larmet. Vi ringer igen om 2 minuter.
3. vill du informera din grannsamverkans grupp.
4. vill du ha hjälp av en larmcentral.

Det här gör att du kommer att kunna ta bort alla falsklarm och bara skicka larm vidare som är på riktigt.

Val 2 dvs ”vill du ha mer tid” har vi lagt till för att man ska kunna kontakta någon som man misstänker har utlöst ett falsklarm eller så att man ska kunna titta på kameror (vi säljer såna). När vi sen ringer igen efter x minuter vet du bättre om det är ett falskt larm eller inte.

Val 3 dvs ”vill du informera din grannsamverkan” gör att vi skickar email och/eller sms till de du vill ska bli kontaktade. Du lägger själv upp kontakterna i en webb portal ”Mina Sidor”.

Val 4 gör att du blir kopplad till en larmcentral. Då skickar larmcentralen ett vaktbolag som ryckerut och hjälper dig. Då betalar du en utryckningsavgift.

Här nedan ser du ett axplock av några av de vaktbolag som gör utryckningar.

 

All-Bevakning

All-Bevakning i Uppsala AB är ett lokalt bevakningsföretag som kan hjälpa dig i Uppsala  med omnejd.

Mer information

All-Bevakning har strategiskt placerat ut områdesbilar i de områden där de verkar, och vid larm dirigerar de den bevakningsbil som befinner sig närmast till larmplatsen. Enligt senaste mätningar ligger All-Bevakning på utryckningstider mellan 10-15 minuter.
På plats kontrollerar väktaren vad som utlöst larmet och gör en yttre kontroll. Eventuella skador kan vanligtvis åtgärdas direkt då de utryckningsbilarna har utrustning för att klara de flesta skador som kan uppstå, till exempel vattenläckor, inbrott, glas och låsskador. All-Bevakning har idag många åtaganden för handel och stor utryckningsverksamhet, du har säkert sett deras bilar och skyltar.

En utryckning från All-Bevakning kostar 950SEK

Nyckelförvaring hos All-bevakning kostar 720SEK/år

Bevaknings Assistans

Bevaknings Assistans i Tyresö är ett lokalt bevakningsföretag som kan hjälpa dig i södra stor-Stockholm.

Mer information

För att snabbt kunna vara på plats vid eventuella larm har Bevaknings Assistans ett flertal områdesbilar som arbetar dygnet runt inom ett stort geografiskt område i Stockholms län. Vid larm dirigeras först ut den bevakningsbil som befinner sig närmast larmadressen.
Bevaknings Assistans utryckningstider ligger mellan 10-15 minuter i de områden där de bevakar.
Väl på plats utförs en kontroll av objektet där väktaren kontrollerar anledningen till utlöst larm. Eventuella skador kan vanligtvis åtgärdas direkt på plats eftersom att alla utryckningsbilar är utrustade för att klara de flesta skador som kan uppstå vid larm, så som vattenläckor, inbrott, glas- och låsskador.
Bevaknings Assistans har idag många åtaganden för handel och stor utryckningsverksamhet, du har säkert sett deras bilar och skyltar.

En utryckning från Bevaknings Assistans kostar 1500 SEK.

Nyckelförvaring kostar 950 SEK/år.

Bevakningspoolen

Bevakningspoolen är ett familjedrivet bevakningsföretag som kan hjälpa dig i Östhammar med omnejd.

Mer information

Bevakningspoolen erbjuder helhetslösningar inom säkerhet för alla sorts kunder, stora som små.
Företaget har funnits i branschen under många år och har stor erfarenhet av olika typer av bevakningsuppdrag.
Inget uppdrag är för stort eller litet för Bevakningspoolen, privatperson eller företag, alla kunder är lika viktiga. Vi arbetar mycket med bevakning av privatbostäder, fritidshus och områdesbevakning.
Bevakningspoolens styrka är närheten, den goda lokalkännedomen och den peronliga servicen.

En utryckning från Bevakningspoolen kostar 950 SEK.

Nyckelförvaring kostar 240 SEK/år.

Fyrstads Säkerhetsservice

Fyrstads Säkerhetsservice är idag ett av de ledande företagen inom bevakning/säkerhet som kan hjälpa dig i Västra Götaland.

Mer information

Fyrstads Säkerhetsservice arbetar idag med handel och företag, och har nu också börjat med hemlarm tillsammans med TACT. Företaget startades i Uddevalla-Trollhättan i början av 2000-talet. Fyrstads Säkerhetsservices största tillgång är personalen som har stor kunskap och kännedom om vad säkerhet och bevakning innebär, samt stor lokal kännedom. Många i personalen är instruktörer inom olika bevakningsområden och har erfarenhet från hantverksyrken som snickare, elektriker, fastighetsskötare etc.
Du känner säkert igen Fyrstads Säkerhetsservice från något köpcenter eller centrum.

En utryckning från Fyrstads Säkerhetsservice kostar 950 SEK.

Nyckelförvaring kostar 950 SEK/år.

Larm Assistans

Larm Assistans är ett lokalt bevakningsföretag specialiserat på korta utryckningstider som kan hjälpa dig i norra stor-Stockholm.

Mer information

Larm Assistans är ett lokalt bevakningsföretag, med korta utryckningstider. Larm Assistans verkar i områden som de kan och där de har bevakningsfordon. Därför har de de kortaste inställelsetiderna vid larmutryckning. Larm Assistans medarbetare har lång erfarenhet av yrket, vilket medför att åtgärder vid en brottslig händelse blir precis så professionella som de behöver vara. Larm Assistans har idag många åtaganden för handel och stor utryckningsverksamhet, du har säkert sett deras bilar och skyltar.

En utryckning från Larm Assistans kostar 1500 SEK.

Nyckelförvaring hos Larm Assistans kostar 950 SEK/år.

Larmassistans Upplands-Bro

Larm Assistans är ett lokalt bevakningsföretag specialiserat på lokal kännedom och korta utryckningstider som kan hjälpa dig i Upplands-Bro med omnejd.

Mer information

Larm Assistans är ett lokalt bevakningsföretag, med korta utryckningstider. Larm Assistans verkar i områden som de kan och där de har bevakningsfordon. Därför har de de kortaste inställelsetiderna vid larmutryckning. Larm Assistans medarbetare har lång erfarenhet av yrket, vilket medför att åtgärder vid en brottslig händelse blir precis så professionella som de behöver vara. Larm Assistans har idag många åtaganden för handel och stor utryckningsverksamhet, du har säkert sett deras bilar och skyltar.

En utryckning från Larm Assistans Bro kostar 1500 SEK.

Nyckelförvaring hos Larm Assistans Bro kostar 950 SEK/år.

Västmanlands Vakt och Bevakning

Västmanlands Vakt och Bevakning är ett lokalt bevakningsföretag som kan hjälpa dig i Västerås med omnejd.

Mer information

Västmanlands Vakt och Bevakning erbjuder helhetslösningar inom säkerhet för olika typer av kunder, stora som små. Personalen har funnits i branschen under många år och har stor erfarenhet av olika typer av bevakningsuppdrag. Inget uppdrag är för stort eller litet för Västmanlands Vakt och Bevakning, privatperson eller företag, alla kunder är lika viktiga.

Styrkan är närheten, den goda lokalkännedomen och den goda servicen.

En utryckning från Västmanlands Vakt och Bevakning kostar 495 SEK.

Nyckelförvaring kostar 720 SEK/år.