Om TRIGGO

TRIGGO Home är ett hemlarm kopplat till en digital larmcentral som gör att vi kan reagera omedelbart och alltid när larmet går. Som standard har TRIGGO Home funktioner för att koppla larmet till grannar och grannsamverkansgrupper. Om du vill, kopplar vi även larmet till ett vaktbolag.
När larmet går ringer vi dig inom 30 sekunder. Då väljer du vilken hjälp du vill ha. Är det ett falskt larm ? Ska vi koppla larmet till grannar eller en grannsamverkansgrupp ? Vill du att en väktare ska komma ? Till skillnad från konkurrenterna betalar du bara för de val som du har gjort själv. Just därför kan TACT erbjuda dig hemlarmet TRIGGO Home till en mycket låg månadskostnad.

När du har beställt TRIGGO Home hanteras din beställning inom tre dagar och du får en sms-avisering när paketet kan hämtas. Larmet är färdigt att användas direkt och du behöver bara sätta i strömsladden. TRIGGO Home är programmerat med det telefonnummer som du har uppgett vid din beställning. När du beställt larmet får du tillgång till Mina Sidor på internet, där kan du ändra telefonnummer, koder och annat. Där finns också anvisningar för installation på svenska.

TRIGGO Home – så funkar det i fyra steg:

1. Beställ ditt nya larm här direkt hos oss. Du sätter enkelt upp det själv i ditt hem. Om du vill ha hjälp med installationen så beställer du det.

2. När du hämtat ditt larm från posten har du redan fått tillgång till Mina sidor på internet. Där kollar du att den information som redan är inlagd är korrekt och ändrar om det behövs. Du ändrar din personliga kod på Mina Sidor.

3. Om larmet går så ringer vår digitala Larmcentral automatiskt upp dig för ta reda på vad du vill göra.

4. Vill du ha hjälp när vi ringer betämmer du det nu. Behöver du mer tid för att undersöka vad som hänt bestämmer du det, så ringer vi igen.

TRIGGO - Frågor och svar